dunszt.sk

kultmag

Boban Markovic Orkestar és Szabó Balázs Bandája a Művészetek Völgye Panoráma Színpadán

A Panoráma Színpadot 2016-ban nevezték el így a fesztiválozók, azóta így nevezik a Művészetek Völgyének könnyűzenei nagyszínpadát, mely a fesztivál ideje alatt minden nap két koncerttel készül. Július 21-én a Boban Markovic Orkestar hoz valódi balkán életérzést a rajongóknak, az örömzenéléshez pedig Palya Bea is csatlakozik. Nem ők lesznek az egyedüli nemzetközi fellépők, július 20-án a német Alice Francis, 25-én a brit Amber Run és július 28-án a Kosheen ad koncertet.

Boban Markovic Orkestar

Szintén a Panoráma Színpadon ünnepli 10. születésnapját a Szabó Balázs Bandája, akik ebből az alkalomból a Modern Art Orchestrával adnak közösen rendhagyó konceret. A hazai kedvencek közül itt lesz a Quimby, az Anna and the Barbies, a Bohemian Betyars, a Csík Zenekar, fellép a Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, a Kiscsillag, a Hiperkarma, a 30Y, az Elefánt, az Irie Maffia, a Random Trip és a Vad Fruttik. Koncertet ad Dés László is, koncertjének vendége Básti Juli lesz, a Budapest Bár koncertjén pedig Behumi Dóri, Németh Juci és Tóth Vera lép színpadra.

A Művészetek Völgye egyébként összesen tíz napon keresztül, július 19. és 28. között huszonkilenc helyszínen várja programokkal a látogatókat. Ezek között akad színház, irodalom, tánc, koncertek, újcirkusz, hangverseny, népzene, kiállítás, workshop, gyerekprogramok és zöld programok is. A Völgy honlapján már elérhető a részletes program.

 

 

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket