dunszt.sk

kultmag

Századszor is „A muzsika hangja”

Április 24-én este 7-kor  A MUZSIKA HANGJA 100. előadása lesz a Magyar Színházban 

A MUZSIKA HANGJA musical igazi családi örömszínház, amit nem csak a nézők, de a színészek is önfeledten éveznek. Szeretik a dalokat és a történetet, a társulatot is összekovácsolja a dallam és a cselekmény. Van ebben minden, amiből sikert lehet főzni, és ezt a receptet soha senki még nem rontotta el. Van benne szerelem, háború, árulás, szerelempárti apácák, gyermekeit egyedül nevelő zordon apa, kis féltékenység, egy csipet történelem és hét gyerek.

Maga az előadás szinte alig változik, ám a Trapp család gyermekei nőnek. Már eddig is búcsúztatott a produkció néhány gyerekszínészt, de most igazán komoly családi átrendeződés várható. Ez a mostani gyerekcsapat egyik szerepből nőtt át a másikba, ám most, a 100. előadás alkalmával elbúcsúzik a társulat néhány Trapp-családtagtól, és egyben szeretettel köszönti őket felnőtt koruk kora-hajnalán, és kíván nekik további sok sikert és örömöt.

A 100. előadáson a Magyar Színház ünnepli a nézőket és az előadást. Az ajándék az, hogy az előadás során megjelennek mindazok, akik játszottak és játszanak az előadásban: Hűvösvölgyi Ildikó, Sáfár Mónika, Geszthy Veronika, Wégner Judit, Eperjes Károly, Juhász Róza, Pavletits Béla, Tóth Éva, Fillár István, Rancsó Dezső és Tóth Sándor.  A produkciót az összes szereplővel és az összes Máriával közös éneklés zárja, amelyben a közönség segítségét is kérik. A tapsrendnél a fotózás nem csak megengedett, hanem kifejezett igény, és az is, hogy az elkészült fotók #magyarszinhaz #muzsikahangja100 – jelzéssel jelenjenek meg a facebookon.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket