dunszt.sk

kultmag

Négy ország tabudöntögető előadásai a VéNégyen

Július 4. és 7. között kerül megrendezésre Vácott a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, amelyen szlovák, lengyel, cseh és magyar társulatok darabjait nézhetik meg az érdeklődők.

A VéNégy szervezőinek célja, hogy minél több nézőt becsalogassanak a színházi sátorba, így a színházjegy mellé ajándék belépőt adnak, amellyel az előadás után a többi fesztiválprogram is megtekinthető. A fesztivál idei fellépői többek között a Tankcsapda, a Follow The Flow, Szabó Balázs Bandája, az Intim Torna Illegál és a Margaret Island, de minden nap feltörekvő zenekarok is bemutatkoznak a V4-es országokból.

A fesztiválon többek között az alábbi társulatok előadásai tekinthetőek meg: Csiky Gergely Színház – Kaposvár (Magyarország), Na Peróne Színház – Kassa (Szlovákia), Slovácké Színház – (Csehország), CHOREA Színház – Lodz (Lengyelország). A külföldi előadások eredeti nyelven, magyar nyelvűek pedig felirattal és szinkrontolmácsolással lesznek megtekinthetőek. A rendezvénnyel kapcsolatos további információk elérhetőek a VéNégy Fesztivál hivatalos weboldalán.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket