dunszt.sk

kultmag

Exkluzív videósorozattal indul az évad a Katona József Színházban

A WMN.hu-val együttműködve Csak neked mondom címmel indít 12 részes videósorozatot szeptember 2-tól a Katona József Színház. A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással, kettesben. Elsőként Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgetését teszik közzé a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerekről, kudarcokról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről – úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik. 

A rendhagyó, intim portrébeszélgetéseket június végén, közönség előtt rögzítették a Sufniban. Az adások szeptember 2-tól hetente kerülnek majd fel a WMN.hu YouTube-csatornájára. Kulisszatitkokkal, werkfotókkal és érdekességekkel pedig az évad idején folyamatosan találkozhatnak a Katona és a WMN social media felületeinek (Facebook-Instagram) követői.
A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkvideó is készült, ami itt nézhető.

További beszélgetőtársak: Borbély Alexandra – Tenki Réka, Elek Ferenc – Ötvös András, Jordán Adél – Jordán Tamás, Kovács Lehel – Lukáts Andor, Nagy Ervin – Lengyel Tamás, Pálmai Anna – Hernádi Judit, Pelsőczy Réka – Bata Éva, Rajkai Zoltán – Enyedi Éva, Rujder Vivien – Zoltán, Szacsvay László – Benedek Miklós, Szirtes Ági – Básti Juli

Az évadnyitó elején egy perces néma felállással emlékeztek szeretett kollégájukra, a nyáron elhunyt Radnai Annamáriára.

Ezt követően a hagyományoknak megfelelően kiosztották a Vastaps Művészeti Díjat, amely az előző évad kiemelkedő művészi teljesítményeit ismeri el a társulaton belül:

– Legjobb rendezés: Máté Gábor – Rozsdatemető 2.0
– Legjobb női főszereplő: Szirtes Ági – Rozsdatemető 2.0
– Legjobb férfi főszereplő: Vizi Dávid – Rozsdatemető 2.0
– Legjobb női mellékszereplő: Rujder Vivien – Rozsdatemető 2.0
– Legjobb férfi mellékszereplő: Mészáros Béla – Rozsdatemető 2.0, Jeanne d’Arc
– Különdíj: Dér Zsolt – Leláncolt Prométheusz, Ha elmúlik öt év

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket