dunszt.sk

kultmag

Bojack Horseman: a vég kezdete

2014-es indulása óta nagy figyelem övezi a lecsúszott hollywoodi sztárról szóló, antropomorf animációs sorozatot. Jelenleg hatodik, és sajnálatos módon utolsó évadánál jár a történet – persze lehet, hogy jobb a csúcson abbahagyni, akkor tenni fel a pontot a végére, amikor még űr marad utána. Az előző öt évad esetében mindig az év egyetlen adott napján lett elérhető mind a tizenkét rész (nyáron, télen, ősszel, mikor hogy), a hatodik évadnál azonban úgy döntöttek, két etapban tálalt nyolc-nyolc részben búcsúznak a közönségtől.

Ahogy az elérhetővé vált utolsó előzetesben is utal rá a főhős, folyamatos végpontból végpontba hullás jellemezte az életét. Jellemzően az a sorozat volt Bojack Horseman, ahol megpróbálhattál ugyan a legrosszabbra számítani, de sohasem azt kaptad, amire vártál, legalábbis biztos, hogy nem egészen úgy, és bár évek óta rengeteg találgatás folyik a világhálón arról , hogyan végződhet a szeretve utált, utálva szeretett ló története, még mindig nem lehetünk semmiben biztosak.

Az azonban kiderül, hogy Bojack ismét megpróbál helyrehozni valamit, folytatódik az újrakezdés, egyre őszülő hajjal, az eddiginél is fáradtabb tekintettel áll előttünk a képernyőn. Nem egészen két hét múlva mindenre fény derül, hamarosan pedig mélyebb elemzést is közlünk a történet egészéről.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket