dunszt.sk

kultmag

¿ALFA?

A Trafó Gondolat Generátor műhelye pályázatot hirdet Ballet Rambert & Sadler’s Wells -Lloyd Newson (DV8): ENTER ACHILLES című előadása kapcsán.

Mit csinál együtt egy csapat férfi? Ki dönti el, hogy mi a férfias? Vannak kötelező viselkedésminták? Miért? Egyáltalán mi tesz valakit férfivá? A teste? A szerepei? A szokásai? A szexusa? A gondolkodásmódja? Vagy nem csak ezek? Mit kezdjünk az olyan fogalmakkal és mögöttük meghúzódó szerepelvárásokkal mint az erő, öltöny, foci, sör, karrier, izom, sárm, apa, férj, főnök, példakép, agresszió, védelmezés, elfojtás, felelősség, alfa stb.

A szervezők arra kérik a pályázókat, hogy a fenti kérdésekből vagy az említett előadásból inspirálódjanak.

Pályázni:

  • Kortól, nemtől és előképzettségtől függetlenül bárki benyújthat pályázatot. Az előadás megtekintése ajánlott, de nem feltétel.
  • A fenti kérdésekről szóló egyénileg vagy csoportosan készített, szabadon választott stílusú, digitálisan elküldhető képpel. (fotó, grafika, poszter, illusztráció, stb.) Egyénenként maximum két pályaművel.

A pályázatokat email-ben a gondolatgenerator@trafo.hu-ra várják (a tárgyba feltüntetve az  ‘ALFA-pályázat’ jeligét) április 18. éjfélig. A pályaműveket ezután a különböző szakterületeket képviselő zsűri értékeli.

A nyertes alkotások kiállításra kerülnek a Lámpás, a Három Holló, a Kelet Kávézó és Galéria, a Mika Tivadar Mulató valamint a Rácskert falain, megjelennek a Trafó csatornáin és Kávézójában. Továbbá a zsűri által kiválasztott alkotások Trafó-jegyekkel gazdagodnak, az első három helyezett között pedig kiosztunk egy Kolorádó bérletet, egy Budapest Makery élményfőzés-utalványt és egy páros Aquaworld belépőt.

Az eredményhirdetéssel egybekötött kiállításmegnyitóra május 8-án 18.00-tól kerül sor a Trafóban.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket