dunszt.sk

kultmag

Május végén térnek vissza a Marvel képregények

Még néhány hónapot kell várni, hogy újra Marvel-filmeket vetítsenek a mozikban, azonban Hulk, Vasember és a többi szuperhős hamarosan visszatérnek képregény formában.

Miután a koronavírus okozta járvány miatt a képregényipar is mellékvágányra kényszerült, a Marvel bejelentette, hogy május 27-én több képregény új számát is piacra dobja, valamint közzétette a további számok kiadásának ütemtervét is.

A május 27-i újraindulás elsősorban a Bosszúállók és A csodálatos Pókember rajongói számára lehet izgalmas, ugyanis ezek új számaival indul újra a képregénysorozat, valamint a Csillagok háborúja spinoff sorozat, a Doctor Aphra első része. A későbbre tervezett kiadások között szerepelnek a Thor és az Immortal Hulk új számai, valamint az Empyre crossover sorozat ízelítője.

Hasonló megközelítést választott a konkurens DC Comics, a Superman és a Batman kiadója, azonban a Marvelhez képest jóval több új képregényszámot terveznek megjelentetni. A DC nem jelentett be pontos dátumot, csupán annyit közöltek, hogy még ebben a hónapban újraindítják az értékesítést.

Az eredeti cikk itt olvasható.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket