dunszt.sk

kultmag

Artfilmekre specializálódott az új online videótéka

www.cinego.hu jelenleg az egyetlen artfilmekre specializálódott online videótéka Magyarországon. A kínálatban éppúgy megtalálhatók a legnagyobb fesztiválok sikerei, mint az elmúlt évek legjelentősebb hazai alkotásai.

A közel 180 film között már az indulás után közvetlenül elérhető lesz az idei Oscar- és Arany Pálma-díjas dél-koreai Élősködők, a mozikban hatalmas sikerrel futott Toni Erdmann, a Murakami Haruki novellája alapján készült Gyújtogatók, és Elia Suleiman közvetlenül a mozik bezárása előtt bemutatott szatírája, A Mennyországnak kell lennie.

A kínálatba bekerült számos dokumentum- és természetfilm (1989 – Határon, Lumière!, Arcélek, útszélek, Apáim története, A Föld sója, 20.000 nap a FöldönÉvszakok stb.), valamint egészestés animációs alkotás (Ruben Brandt, a gyűjtő, A messzi Észak, A vörös teknős stb.) is.

Természetesen magyar filmek sem hiányozhatnak: az Oscar-díjas Saul fia, a Velencében elismert Napszállta, az Arany Medve-díjas Testről és lélekről, a Cottbusban kitüntetett Déva mellett már az induláskor olyan friss filmek láthatók, mint a FOMO – Megosztod, és uralkodsz, illetve a Valan – Az angyalok völgye.

A Cinego havi előfizetési díja 1.500 Ft, amivel a legtöbb film lejátszható, emellett pedig lehetőség van egyes filmek kölcsönzésére 30 napos időintervallumra.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket