dunszt.sk

kultmag

Milyen sorozatokat várhatunk júniusban?

Bár a karanténállapotok lazulnak, azért még sok időt töltünk otthon. Ám pánikra semmi ok, hiszen ez a hónap is tartogat számunkra néznivalót, ami a sorozatokat illeti.

A Netflixen tovább dübörög a Dark című sorozat, immár a harmadik részével, ami négy család megtört kapcsolatát mutatja be, megfűszerezve kellő sötétséggel, természetfeletti csavarral és gyerekeltűnéssel. Továbbá a szitkom-rajongóknak jön a Mr. Iglesias második évada, ami egy történelemtanárról szól, aki a maga egyedi, vicces, mégis elgondolkodtató stílusával problémás fiatalokkal foglalkozik.

Június 5-én érkezik a 13 Reasons Why a negyedik, egyben befejező évaddal, ahol a dráma igazán a tetőfokára hág majd, és véget ér Clay (Dylan Minnette) és Justin (Brandon Flynn) története. Folytatódik a Queer Eye – Meleg szemmel az 5. évaddal, amit a múlt éven többször is díjaztak, illetve az év legjobban felépített valóságshow-jának választottak.

A Netflix újdonságai közül kitűnik a Lenox Hill, ami egy New York-i kórház négy orvosának életét és munkáját mutatja be egy valószínűleg nagyon tanulságos dokumentumsorozatban, ami ebben a világjárványos helyzetben különösen érdekes lehet. Nem is olyan sokára, június 10-én debütál egy misztikus thriller, a Curon, melyben egy testvérpárnak az anyjuk eltűnése után kell szembenézni a családi titkokkal. Illetve egy horrorkomédia is, A Reality Z – egy kicsavart zombiapokalipszist mutat majd be nekünk.

Átevezve az Amazon „vizeire”, jön az Alex Rider első évada, ami Anthony Horowitz azonos című regénysorozata alapján készült, és egy csavaros new adult kémtörténet, nem csak tiniknek.

Az HBO két újdonsággal jelentkezik ebben a hónapban, egyik az I May Destroy You – Tönkretehetlek című sorozat, Michaela Coel főszereplésével, ami a szexuális konszenzus kérdéseit boncolgatja.

Illetve június 28-án érkezik az I’ll Gone in the Dark, Michelle McNamara könyve alapján, ami egy valódi bűnügyi dokumentumsorozat. Feltárja a sorozatos erőszaktevő és gyilkos, Joseph James DeAngelo bűncselekményeit, akit még 2018-ban fogtak el. Továbbá szintén az HBO kínálatából június 22-én érkezik egy reboot drámasorozat, a Perry Mason – egy klasszikus bűnügyi noir a The Amerikans sztárjával, a Golden Globe-díjas Matthew Rhysszel.

A Hulu házatáján láthatunk majd egy új animációs komédiát, a Crossing Swordst, amiben nem kisebb sztárok hangjai lesznek hallhatóak, mint Luke Evans és Seth Green. Ugyanitt június 19-én indul egy romantikus tinidráma is, Love, Viktor címmel.

Kiemelt kép forrása: DNA India

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket