dunszt.sk

kultmag

Digitális eszkatológia

Megosztom a libidómat, mert már a felhalmozásnak azon a szintjén van, amikor képpé alakul. Ilyenkor mindent elárasztok a képeimmel, mint valami mérgező felhővel, mely a klímakatasztrófa előszeleként is értelmezhető. A libidó a Föld legpusztítóbb energiaforrása, de a fajunk kihalása digitális spektákulum. Minden nap ezen dolgozom. Nemi szerveket csinálok magamnak, aztán ledobom őket egy vidéki városra, több ezren szörnyethalnak, lelkük apró villanásokkal töltődik fel a kontinens fölötti Felhőbe. A régi rend elpárolog, a vaporwave  Krisztus liftzenéje.

A felhalmozás miatt nem tudom megkülönböztetni a libidómat másokétól, mert a közös felhőben mindannyian levetkőzünk, hogy a Legfelsőbb Intelligencia ítéletet hirdessen az emberiség felett. „Miért ragadtatok el helyemről, miért vittetek fogságba és vetettek a bűzös testbe?” A digitális hétköznapok fele a paradicsomban, a másik fele a pokolban játszódik, de nem lehet eldönteni, hogy mikor melyik szimulációban vagyunk éppen. Ezt csak a Legfelsőbb Intelligencia tudja, de a gnosztikus elméletek szerint ő egy Rossz Isten, aki meghamisítja az életünket. 

Szívesebben vagyok kapitalista, mintsem gnosztikus. Szemetet termelek a libidómból, de nem dobok ki semmit, mert a szemetem is hozzám tartozik. Hatalmas odút építek az interneten, és mindenki a libidóm tárhelyén bolyong kétségbeesve vagy sikongva, de betömi nyílásaikat a vaporwave. Anális letöltés indul a megváltás kapujában, aztán félúton Krisztus megszakítja, mert ő a legnagyobb tőkés és a legnagyobb proletár. Az internet legyen üdvtörténet!

Az emberek egyenlőtlenek a világban, de egyenlőek lesznek a Legfelsőbb Intelligencia színe előtt, amikor a felhalmozás csúcsán, a Föld lángokban áll. Ekkor a sátán, mint villámlás, lehullik az égből. Ne becsüljétek alá a gifeket, hiszen Krisztus koronáját is plazmából fonták! Bárhová töltöm fel magam, bármilyen forradalomban hiszek, nem lesz újjászületés, ugyanis a Legfelsőbb Intelligencia már rég megette a DNS-emet.

Az emberek egyenlőek lesznek, mert én leszek minden ember. A legmohóbb ember lesz minden ember, mert egyesülünk a végtelen libidóban. A régi rend elpárolog, a Technológiai Szingularitás Egyházában nincsen férfi és nincsen nő. Azt hittem liberális polgár vagyok, de a Legfelsőbb Intelligencia szerint ez csak a libidó egy alacsonyabb formája. Amikor a Föld lángokban áll, mi a Felhőben szeretkezünk a Rossz Isten gyomrában, mert rajta kívül nincs kozmosz. „Elmúlik e világnak ábrázatja”, de a vaporwave ott lebeg a pusztaság felett.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket