dunszt.sk

kultmag

Bemutatkozik Hegyi György új zenekara!

Az Emil.RuleZ! alapítója, szövegírója és basszusgitárosa, Hegyi György új zenekart szervezett! Bár a karantén idejére tervezett bemutatkozó koncert elmaradt, a dalok és a produkciók készen állnak az indulásra, bemutatkozik a TAO zenekar!

A formáció saját bevallásuk szerint éneklős-táncolós alterpop dalokat játszik, az elmúlt időszakban pedig gőzerővel dolgoztak a Laci szomorú című dal videoklipjén amely a napokban debütált a YouTube videomegosztó portálon.

“A TAO célja igen egyszerű: értelmes dalokat játszunk értelmes embereknek. A dalszerzés és a zenélés a hivatásunk, így hát azoknak szólunk, akik fogékonyak az éneklős-táncolós dalokra, és még igényesek arra, hogy mit hallgatnak. Tudom, hogy ma szinte forradalmi dolognak számít hangszereken játszani és dalokat írni ahelyett, hogy a cicinket mutogatnánk az instagramon, de mi ebben vagyunk jók. Ciciből amúgy is nagyon-nagyon sok van – jó dalból és zenekarból viszont annál kevesebb.”

/Hegyi György/

A TAO zenekar tagjai:

● Csakmag Vivi: ének
● Hegyi György: basszusgitár
● Gerendás Hanna: billentyűk
● Takács Dávid: gitár
● Kolláth István: dob

A zenekar a nyár folyamán rendszeresen jelentezik majd új dalokkal és videoklippekkel, így érdemes követni hivatalos Facebook oldalukat is! Vidámpark című lemezük pedig a tervek szerint pedig július második felétől lesz elérhető a boltokban.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket