dunszt.sk

kultmag

Népszerű regény adaptációjával készül a BBC

Már az év elején érkeznek a hírek a soron következő izgalmas projektekről. Legutóbb a Deadline számolt be arról, hogy a BBC négyrészes minisorozatot készít J. P. Delaney The Girl Before (magyar címén A lány a múltból) című regényéből. A könyv két nő nézőpontjából mesél el egy rejtélyes bűnesetet, emellett a múlt és a jelen összefonódása is fontos szerepet játszik a történetben.

Nem ez az első alkalom, hogy szóba kerül Delaney művének adaptációja, még 2015-ben cikkeztek először egy lehetséges filmről, melynek rendezője Ron Howard lett volna. A hírek szerint a BBC jelenleg is koprodukciós partnert keres, befutónak pedig az HBO Max tűnik, így könnyen lehet, hogy a világ nagy részén majd az ő kínálatukban lesz látható a sorozat. A tervek szerint a bemutatóra még idén sor kerülhet.

A szereplőgárdáról egyelőre csupán annyit tudunk, hogy a főszerepet Gugu Mbatha-Raw fogja játszani, akit legutóbb a Summerland című filmben láthattunk, de emlékezeteset alakított többek között a The Morning Show-ban is.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket