dunszt.sk

kultmag

A Pieces of a Womannel nagy sikert arató Vanessa Kirby hamarosan újra drámában lesz látható

Azt nem állíthatjuk, hogy csak most ismerjük meg Vanessa Kirby nevét, hiszen már A korona Margit hercegnőjeként kitűnő alakítást nyújtott, de játszott olyan kasszasikerekben is, mint a Halálos iramban: Hobbs & Shaw vagy a Mission: Impossible-Utóhatás. Az viszont egészen bizonyos, hogy a Pieces of a Woman új szintre emelheti a karrierjét, a Velencei FIlmfesztivál legjobb színésznőjének járó díját már megnyerte, néhány hónappal a gála előtt pedig az Oscar-jelölése is szinte biztosra vehető.

Hamarosan pedig jön a brit színésznő legújabb filmje, mely a The World To Come címet viseli. Az alkotás két nő szerelmére koncentrál majd, amelyet a 19. századi, polgárháborútól sújtott Amerika nem néz jó szemmel. A film egy éven keresztül követi Abigail és Tallie történetét, mellettük azonban férjeik is fontos szerepet kapnak. A két főszerepben tehát Vanessa Kirby és Katherine Waterston lesz majd látható, a fontosabb férfi karaktereket pedig Christopher Abbott és az Oscar-díjas Casey Affleck fogja alakítani.

A filmet néhány külföldi kritikus láthatta már, ugyanis vetítették fesztiválokon, ők egyelőre nagyon pozitívan nyilatkoznak róla, többek között a Variety és a Telegraph is maximális pontszámmal jutalmazta a mozit. A film bemutatójára a tervek szerint február 12-én kerül sor az Egyesült Államokban.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket