dunszt.sk

kultmag

Február 28-án indul az Apatigris második évada

Az elmúlt néhány évben a magyar sorozatok aranykorát éljük, rengeteg széria készül, és az adaptációk után már vannak teljesen magyar fejlesztésű produkciók is. Az RTL Klub tavaly két ilyen sorozatot indított, a Mellékhatás egy bátrabb vállalkozás volt, hiszen a béranyaság témakörét a dráma és a thriller műfaji elemeit ötvözve dolgozta fel, emellett pedig elindult az Apatigris, mely egy jóval klasszikusabb komédia.

A sorozatban Scherer Péter egy elvált apát játszik, akinek három lánya (Schmidt Sára, Michl Juli és Rujder Vivien alakításában) felnő, így több ideje marad magára, a párkeresés azonban korántsem olyan egyszerű, mint ahogy azt a férfi gondolja.

Az első évad még tavaly tavasszal futott, a nyitóepizód után ellenben az internetre költözött a sorozat, a további részek premiere már az RTL Most+-on volt. A második szezon azonban teljes egészében a televízióban fut majd, de egyéb változások is várhatóak.

Csatlakozik a sorozathoz többek között Ónodi Eszter, aki a főszereplő legújabb szerelmét, Glóriát fogja alakítani, valamint Für Anikó karaktere is a korábbiaknál fontosabb szerephez jut majd. Emellett pedig természetesen Péter lányainak kapcsolatai is bonyolódnak.

A második évad február 28-án debütál az RTL Klub műsorán, az első epizódot azonban már február 21-én megtekinthetik a nézők az RTL Most+-on.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket