dunszt.sk

kultmag

Kitűnő színészek egész sorával készül a The First Lady című sorozat

Egészen különleges antológia-sorozattal készül az amerikai Showtime csatorna. Az Egyesült Államok hatalomgyakorlását számtalan produkció dolgozta már fel (gondoljunk csak Az elnök embereire Aaron Sorkintól), most azonban egy egészen új megközelítést ismerhetünk meg.

Aaron Cooley sorozata ugyanis az elnökfeleségek szemszögéből mutatja majd be, hogyan is működik a világ egyik legjelentősebb országa. Az első évadban három first lady kerül a középpontba, a casting pedig egészen ígéretesnek tűnik.

Barack Obama feleségét, Michelle-t az Oscar-díjas (s idén is esélyes) Viola Davis fogja alakítani, Michelle Pfeiffert Betty Ford szerepében láthatjuk, míg a friss Golden Globe-díjas Gillian Anderson Eleanor Rooseveltet játssza majd. Két főszereplő ismert még, Gerald Ford elnököt Aaron Eckhart alakítja, míg Susan Elizabeth Ford szerepére Dakota Fanninget választották a készítők. Pfeiffer és Fanning a Nevem Sam után szerepel majd ismét egy produkcióban, igaz akkor utóbbi még kislányként nyújtott kiemelkedőt.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket