dunszt.sk

kultmag

Steven Spielberg legújabb filmje saját gyermekkorán alapszik

Steven Spielberg legújabb rendezéséhez Arizónában töltött gyermekkorát veszi alapul. A felnőtté válás folyamatáról szóló film forgatókönyvét Tony Kushnerrel közösen írta, aki a München, a Lincoln és a West Side Story forgatókönyvén is dolgozott. Az egyelőre cím nélküli film gyártását a tervek szerint nyáron kezdik meg, és feltehetőleg 2022-ben jelenik meg – írja a Variety.

A filmről eddig csupán csekély információ szivárgott ki: a középpontba egy fiatal kamaszfiú kerül, akit nem Stevennek hívnak, de az arizonai Phoenixben él, ahol Spielberg az 1950-es évek végén, a 60-as évek elején élt. A különböző időszakaszokra felosztott film a karakter szüleivel való kapcsolatát is megvizsgálja. Az Emmy- és Golden Globe-díjas Michelle Williams megkezdte az egyik főszerepért folytatott tárgyalásokat.

Spielberg legújabb, West Side Story című alkotása 2021. december 10-én kerül bemutatásra, miután a koronavírus-járvány miatt elmaradt eredeti, 2020. december 18-i premierje. Az ikonikus Broadway-musical adaptációjában Ansel Elgort és Rachel Zegler alakítja Tony és Maria szerepét.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket