dunszt.sk

kultmag

David Strathairn szerepet kapott az Ahol a folyami rákok énekelnek adaptációjában

Az Oscar-díjra jelölt David Strathairn csatlakozik Daisy Edgar-Joneshoz, Taylor John Smithhez és Harris Dickinsonhoz az Ahol a folyami rákok énekelnek adaptációjában, mely Delia Owens világszerte csaknem 8,5 millió példányban eladott regénye alapján készült. Strathairnt legutóbb az Oscar-díjra jelölt Nomádok földje című filmben láthatta a nagyközönség. A jelenlegi produkciót Olivia Newman rendezi, a forgatókönyvet az Oscar-díjra jelölt Lucy Alibar írta.

A történet a 20. század közepén, az amerikai délen játszódik. A középpontban Kya, egy sorsára hagyott, fiatal nő áll, akit elhagyott a családja, és egyedül nő fel a lápvidéken, alig érintkezve a világgal. Amikor azonban egykori barátját holtan találják, a gyanú azonnal a különc lányra terelődik. A 2018-ban megjelent Ahol a folyami rákok énekelnek című könyv remekül ábrázolja a vadon és az egyén lelkének bámulatos természetrajzát.

A film a Hello Sunshine és a 3000 Pictures koprodukciójában készül. A munkálatokat Reese Witherspoon és Lauren Neustadter felügyeli Elizabeth Gablerrel karöltve a Hello Sunshine gyártásában, Erin Siminoff és Aislinn Dunster pedig a 3000 Pictures projektjében veszi ki részét.

Az eredeti cikk itt olvasható.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket