dunszt.sk

kultmag

Egyre valószínűbb, hogy nem készül el a Szólíts a neveden folytatása

Luca Guadagnino a napokban kezdte el forgatni Bones And All című legújabb filmjét, melyben ismét együtt dolgozik majd azzal a Timothée Chalamet-val, aki nem túlzás kijelenteni, a Szólíts a nevedennek köszönheti karrierjének beindulását. Az új Guadagnino-filmben egyébként rajta kívül feltűnik majd Michael Stuhlbarg, André Holland,  Jessica Harper, Chloe Sevigny, Francesca Scorsese, David Gordon Green, Taylor Russell és Mark Rylance is.

Guadagnino az új projekt kapcsán nyilatkozott, és elmondta, egyre kétségesebbé vált, hogy elkészülhet-e a Szólíts a neveden folytatása. Erre egyébként lehetett is számítani, hiszen egyrészt Chalamet és Guadagnino karrierje azóta nagyon beindult, folyamatosan jelentik be újabb és újabb projektjeiket, Armie Hammer viszont több botrányba keveredett. „A szívem még mindig azé a filmmé, de az utóbbi időben nagyon elfoglalttá váltam, most a Bones And All-on dolgozom, majd jön a Sebhelyesarcú remake-je” – fogalmazott a direktor.

További érdekesség egyébként, hogy ez lesz Guadagnino első Amerikában forgatott filmje. „Világlátásomat döntően befolyásolta az amerikai kultúra, az amerikai mozi, és most már az amerikai táj is. Örülök, hogy végre lehetőségem nyílt itt dolgozni, és felfedezhetem az országnak ezt a talán kevésbé ismert részét. „

A teljes beszélgetés itt olvasható.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket