dunszt.sk

kultmag

Milyen sorozatokat várhatunk júliusban? – A Netflix és más csatornák kínálatából

A sorozatkedvelők nyáron is számos újdonság közül válogathatnak. A Netflixen érkezik a Young Royals, amelynek középpontjában Wilhelm herceg áll. Az ifjú trónvárományos bentlakásos iskolába megy, ahol reményei szerint felfedezheti önmagát és szabadabb lehet, ám hamar kiderül, hogy az uralkodói család kötelezettségei és a szabadság sokszor összeegyeztethetetlen.

A nagy sikerű videójáték után jön a Resident Evil: Infinite Darkness című sorozat a Netflixen, melyben az emberiség áll a zombikkal szemben. Negyedik évadával folytatódik a Több, mint normális (Atypical), és benne Sam, az autista fiú története. A sorozat nemcsak bemutatja a fiú és családjának életét, hanem felteszi a kérdést is: mit jelent normálisnak lenni?

Új dokusorozat mutatja be Brazília egyik legsokkolóbb gyilkosságának előzményeit, körülményeit és utóhatását. Az Elize Matsunaga: Once Upon a Crime című sorozatban megszólal Elize, aki látszólag minden előzmény nélkül megölte és feldarabolta férjét, valamint az áldozat és a tettes családja is.

Atlantisz létezése a kutatókat és a laikusokat máig leginkább foglalkoztató kérdések egyike. A Hunting Atlantis című Discovery-sorozatban Stel Pavlou és Jess Phoenix tudósok új bizonyítékokkal és nyomokkal indulnak útra, hogy a világ különböző pontjain rejtélyeket fedjenek fel és így közelebb jussanak az eltűnt víz alatti város titkához.

The Beast Must Die (AMC+) című sorozat egy anya ádáz harcáról szól, aki, miután fiát cserbenhagyásos gázolásban megölték, elhatározza, hogy megtalálja és megöli a tettest.

Dr. Christopher Duntsch idegsebész valós története alapján készült a Dr. Death (Peacock), melyben a kórház orvosai kezdenek el nyomozni a címszereplő után, miután gyanúsan sok páciens nem éli túl az orvos műtétjeit.

Egy csapat ingatlanos dolgozik a SurrealEstate (SyFy) című sorozatban, hogy a vevőket leginkább elriasztó házak rejtélyeit felfedje és megoldja. Munkájuk során kísértet- és szellemjárta helyek, valamint gyilkosságokat rejtő ingatlanok felé viszi őket az útjuk.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket