dunszt.sk

kultmag

„Megértem, hogy az embereknek miért okozott csalódást a befejezés” – Michael C. Hall a Dexter folytatásáról

2006 és 2013 között futott a Showtime csatornán a Dexter című sorozat, melyben a címszereplő, Dexter Morgan kettős életét él. Gyermekkorában elveszti édesanyját, így hamar gyilkos hajlamok ébrednek benne, nevelőapja pedig felismeri, hogy ez ellen nem tud mit tenni, így abban segít a fiúnak, hogy ezt kezelni tudja. Felnőttként rendőrségi munkája mellett sokszor maga veszi kézbe az igazságszolgáltatást.

A sorozatot a legtöbb elemző mérföldkőnek tartja, főként amiatt, ahogyan a mentális problémákat ábrázolták a készítők. A befejezés azonban a legtöbb rajongónak csalódást okozott, a színész pedig meg is érti ezeket a reakciókat.

„Megértem, hogy az embereknek miért okozott csalódást a befejezés. Sokan valami végérvényesebbre, konkrétabbra számítottak. Sokáig hagyott is bennem rossz érzést a rajongók csalódottsága.”

Jó hír azonban, hogy a széria hamarosan egy új, tízrészes évad képében folytatást is kap, mely novemberben debütál majd a Showtime-on. „Ismét forogtak a kamerák, meg akartuk mutatni, hogy milyen élet várt rá, hogy tudta maga mögött hagyni a múltat. „

Az eredeti cikk itt olvasható.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket