dunszt.sk

kultmag

Újra összeáll a Harry Potter szereplőgárdája

Megünnepelve a franchise első filmadaptációjának, a Harry Potter és a bölcsek kövének 20. évfordulóját, az HBO Max különleges kiadású műsorában újra összeáll a híres szereplőgárda. A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts című produkciót 2022. január 1-jén mutatja be a médiaszolgáltató.

Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint mellett a filmsorozat további szereplői is visszatérnek, hogy közös beszélgetéseken és mélyreható interjúkon keresztül avassák be a rajongókat a franchise készítésének titkaiba. Így viszontlátható majd Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart is.

„Érezni a varázslatot a levegőben, ahogy ez a lenyűgöző szereplőgárda hazatér Roxfort eredeti díszleteihez, ahol húsz évvel ezelőtt minden elkezdődött – nyilatkozta Casey Patterson, a műsor producere. – Tapintható az izgalmuk, miközben arra készülnek, hogy egy nagyon különleges és varázslatos utazásra vigyék el a rajongókat, bemutatva ezzel ennek az elképesztő filmszériának a megvalósítását.”

A produkció első előzetese november 28-án lesz látható a TBS és a Cartoon Network által szervezett, Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses című kvízverseny premierjén.

Az eredeti cikk itt olvasható.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket