dunszt.sk

kultmag

Milyen sorozatokat várhatunk februárban

A február is eseménydús hónapnak ígérkezik azok számára, akik új szériákba szeretnének kezdeni, netán együltő helyükben bedarálni egy teljes évadot – de néhány régebbi közönségkedvend is jelentkezik a folytatással. Hetedik évadába kezd például a Brooklyn 99: Nem százas körzet (Brooklyn Nine-Nine), az NBC szándékosan fárasztó humorú zsarusorozata Andy Samberg, Stephanie Beatriz és Terry Crews szereplésével. Az HBO A kenderfutár (High Maintenance) negyedik évadát hozza a brooklyn-i marihuánadíler történetéból, valamint egy új dokumentum-sorozatot a McDonald’s Monopoly játék csalásáról, McMilliók (McMillions) címmel. A HULU Zoë Kravitz főszereplésével új köntösbe öltözteti Nick Hornby regényét, és sorozatban dolgozza fel a High Fidelity-t, ezúttal női főszereplővel.

Zárul a Homeland: A belső ellenség, a bipoláris CIA ügynök története a Showtime-on, ugyanitt második évaddal jelentkezik Jim Carrey Most nevess! (Kidding) című sorozata, amelyben Carrey a gyerekműsor sztár megformálásáért az első évadban Golden Globe jelölést érdemelt ki. Az utóbbi időben népszerű, bűnözők kihallgatásáról szóló dokumentumfilmek és valós eseményekre épülő sorozatok után a CBS is jelentkezik az Interrogation-nel, melynek bármilyen sorrendben nézhető első kilenc részét egyszerre teszik elérhetővé, a történetet lezáró utolsó rész pedig egy későbbi időponton kerül a nézők elé. A részek valós történeten alapulnak, minden kihallgatás valódi rendőrségi dokumentumok köré épül.

A Netflix-en folytatódik a Narcos: Mexico, a modern drogháborúk eredetének története, és az Altered Carbon is visszatér második évadával, a jövőben játszódó sci-fi sorozat, ahol az emberiség képes digitálisan tárolni az emberi tudatot. Új vígjáték-sorozatot indítanak Gentefied címmel három mexicói testvérről, akik Los Angeles-ben próbálják életben tartani nagyapjuk éttermét, és elérhetővé válik a Netflix első afrikai eredeti produkciója, a Queen Sono, a magánéleti problémákkal küzdő titkosügynök története.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket