dunszt.sk

kultmag

Milyen sorozatokat várhatunk márciusban

Sorozatgyilkosok, horror rajzfilm-sorozat, brit családi komédia és nagyszabású tudományos dokumentum-sorozat is található többek között a márciusban érkező és folytatódó néznivalók listáján. Hatodik évadja folytatódik a FOX-on a kedvelt Empire-nek, a hip-hop dinasztia és a zeneipar szövevényes útjain játszódó dráma, A viszony (The Affair) pedig ötödik évadjával jelentkezik. Két év után folytatódik harmadik évadjával a sokak által kedvelt Westworld, az HBO futurisztikus sorozata a mesterséges intelligencia megszületéséről, és szintén majd két év után jön a The Purge második évada, ahol egy alternatív Egyesült Államokban követhetjük hogyan élik túl az éjszakát, amikor 12 órán át legális a bűnözés.

Westworld

Pamela Adlon és Louis C.K. sorozata, a Jobb idők (Better Things), már negyedik évadját meséli az egyedülálló anya és hollywoodi színésznő történetének, a Showtime-on futó Fekete hétfő (Black Monday) pedig második évadjával folytatja a Wall Street egyik lenagyobb, mai napig megmagyarázatlan összeomlásának történetét. Az HBO-n Briliáns barátnőm (L’amica geniale) címmel folytatódik a best seller regény alapján készített történet, két nő az 1950es évekbeli Nápolyban kezdődött barátságáról. A National Geographic bámulatos, Kozmosz: Történetek a világegyetemről (Cosmos: Possible Worlds) Neil deGrasse Tyson vezetésében járja körül a világ keletkezésével kapcsolatos kérdéskeset.

L’amica geniale

A Netflix széleskörű és szerteágazó érdeklődésének példájaként folytatja horrorisztikus rajzfilm-sorozatát, a számítógépes játékra épülő, sötét középkorban játszódó Castlevania-t. Ugyanitt folytatódik a nagysikerű Ozark, Jason Bateman és Laura Linney főszereplésével, és a 7seeds című anime sorozat a világvége utáni túlélésről. Elkezdődik valamint a német gyártású új, Freud is a Netflixen, ahol a Bécsben élő pszichoanalitikus, akinek forradalmi elméleteit sok ellenző veszi körül, egy bűnügyi nyomozásban nyújt segítséget. Agatha Chrstie regénye alapján, Rufus Sewell és Kaya Scodelario főszereplésével az Amazon-ra érkezik a The Pale Horse című minisorozat, boszorkányok és a racionális elme összecsapásáról, Martin Freeman és Daisy Haggard főszereplésével pedig a Bezzegszülők (Breeders) című brit komédia ígérkezik kellemes kikapcsolódásnak.

Ha tetszik, amit csinálunk, kérünk, szállj be a finanszírozásunkba, akár csak havi pár euróval!

Támogass minket